O nas

Visy. Fleksibilne razvojne rešitve na področju osebne varovalne opreme.


ODZIVNI

Znamko Visy smo v GeoEnergetiki zasnovali kot odgovor na splošno pomanjkanje ustreznih zaščitnih sredstev, ki je v letu 2020 nastopilo kot posledica epidemije koronavirusa.

Da bi naslovili nujne potrebe javnosti, smo razvojne in proizvodne kapacitete - s katerimi oskrbujemo ugledne naročnike, kot so Gorenje, Hisense, Bosch in Siemens - preusmerili  v izdelavo kakovnostnih in dostopnih zaščitnih vizirjev in s tem obenem lansirali novo blagovno znamko profesionalne delovne zaščitne opreme, razvite in izdelane v Evropski Uniji.

Smo izkušen dobavitelj varovalne opreme. Že od ustanovitve dalje kup
cem zagotavljamo
širok nabor visoko kvalitetnih produktov priznanih blagovnih znamk, kot so Uvex, Sika,
Brynje in DG Tachov. Z blagovno znamko Visy, ki je definirana z načelom hitrega in
fleksibilnega odziva na fluidne potrebe javnosti in trgov, pa pišemo povsem ovo poglavje
svoje zgodbe, s katero prispevamo k splošnim prizadevanjem zajezitve svetovne
zdravstvene krize.


PREIZKUŠENI


Smo izkušen dobavitelj na področju trženja osebne varovalne opreme. Že od ustanovitve dalje kupcem zagotavljamo širok nabor visoko kakovostnih produktov priznanih blagovnih znamk, ko so Uvex, Sika, Brynje in DG Tachov.

Naše izkušnje in poznavanje trga smo prelili v novo blagovno znamko Visy, ki jo zaznamuje hitro in fleksibilno prilagajanje potrebam javnosti in kupcev in s katero pišemo novo poglavje naše zgodbe.POVEZANI

Mreže poslovnih partnerstev koristijo vsem. Z njimi širimo tržno prisotnost, partnerjem pa omogočamo, da kupcem ponudijo inovativne in kvalitetne rešitve za zaščito svojih zaposlenih. Stopite v stik z nami in postanite del naše zgodbe!


Visy. Tukaj, za vas.

Certifikati

S sledenjem mednarodnim standardom kakovosti in certificiranjem izdelkov poskrbimo za transformaco inovativnih idej v visokokvalitetne in zanesljive rešitve.

      

Kontaktirajte nas